SEO Agency Serpact  и Идея Студио вече ще оперират като

...
SEO Agency Serpact  и Идея Студио вече ще оперират като
Коментари Харесай

Консолидация на SEO пазара у нас, водещи агенции се обединиха

„ SEO Agency Serpact ”  и „ Идея Студио ” към този момент ще оперират като един екип

Две SEO организации сплотиха екипите си за предложение на по-ефективни услуги

Две от водещите български организации за оптимизация за търсачки – SEO Agency Serpact („ Серпакт ” ЕООД) и „ Идея Студио ”, със стотици планове за клиенти в разнообразни страни – се сплотиха.

„ Още когато сътворих Serpact през 2016 година, започнах да възнамерявам разширение на сдружението, само че не допусках, че едвам две години по-късно екипът ни ще включва 13 експерти в областта на SEO. Борислав Арапчев [собственик на „ Идея Студио ”] е моят преподавател в тази специалност и съм горделив с привличането му в екипа ни ”, показа Никола Минков, притежател на организация Serpact.

По неговите думи, това е следващата огромна стъпка в развиването на Serpact , откакто преди година и половина компанията притегли Дилян Григоров, един от най-успешните SEO експерти в България, с над 10-годишен опит. „ Не възнамерявам да спирам с това разширение и имам проекти за още няколко съществени вложения ”, добави Минков.

Въпреки, че не е употребила непознато финансиране или заеми, Serpact съумява да се наложи като разпознаваема организация и отвън рамките на България . „ Участваме в разнообразни български и интернационалните конференции като лектори, спечелихме нови пазари, както и основни партньорства с организации от Съединени американски щати и Англия ”, акцентира Минков.

„ Спомням си по какъв начин през 2012 година се появи клиент на име Никола Минков, който ме ангажира да усъвършенствам онлайн магазин за Англия и постигнахме триумф, надминавайки редица интернационалните онлайн колоси, доказвайки, че в интернет съумява можещият, бързият и гъвкавият , а не безусловно огромният и мощният ”, показа от своя страна Борислав Арапчев, създател на Идея Студио и SEO Стратег в Serpact.

По-късно, през 2014 година, Никола Минков основава лична SEO организация – Valantin4u, трансформирана в Serpact през 2016 година

„ През годините неведнъж сме коментирали дружно трендовете в оптимизацията, разнообразни похвати, проби и проби, без да си пречим и завиждаме, а като си оказваме помощ и сътрудничим. Едно качествено другарство, нещо доста скъпо в наше време . И ето, че взехме решение от 1 август да обединим сили и да предлагаме на компаниите, които са ни се доверили, още по-добра и ефикасна услуга, с още по-голям екип, съсредоточил повече познания и опит ”, описа Борислав Арапчев.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР